Insamlingsorganisationer

Insamling är en del av vårt DNA, vi kan insamling och vet vad som krävs genom korrekta insamlingsstrategier och IT-lösningar.

Vårt engagemang är att hjälpa insamlingsorganisationer hjälpa vidare, genom att underlätta det vardagliga i verksamheten som annars riskerar att ta för mycket uppmärksamhet från era ändamål.

Våra konsulter har tillsammans en samlad erfarenhet som är unik inom organisationsvärlden. Vi erbjuder många produkter och tjänster samt har samtliga kompetenser som en insamlingsorganisation idag kan tänka sig vara i behov av. Samtidigt är vi redo att erbjuda morgondagens lösningar tillsammans för just er.

Vi finns för alla. Vare sig ni är en insamlingsorganisation som söker ett komplett och molnbaserad systemsstöd för att ta nästa steg, till insamlingsorganisationer som efterfrågar unik kompetens.

Utmaningar kan uppstå närsomhelst och vi har erfarenheten för att lösa dem. Vår ambition är att vara er unika samarbetspartner oavsett vad det handlar om inom er insamlingsverksamhet.

Ta del av det vi erbjuder.