Våra kompetenser

Optimering av insamlingsverksamheten

Vi älskar och andas insamling och agerar aktivt bollplank när det gäller att utveckla insamlingen för alla typer av insamlingsorganisationer, oavsett verksamhet och storlek, även de som ska starta insamling.

Visa mer
Strategier för medlemshantering och rekrytering

Vi analyserar er medlemsstruktur och era medlemserbjudanden och möjlighet till medlemsengagemang. Vi tittar på medlemskategorier och organisationsstruktur för att optimera medlemsorganisationen

Visa mer
Optimera er IT-miljö

Optimera er IT-miljö så att det gynnar hela verksamheten ändå ut till era givare och medlemmar. Vi har den rätta kompetensen från organisationsvärlden.

Visa mer
Upphandlingsunderlag för CRM

Då vi har djup kunskap om CRM för insamling och medlemshantering med sidolösningar för webb och betaltjänster, hjälper vi organisationer som ska investera i nytt CRM med att göra behovsanalys och kravspecifikationer på nytt CRM som används i upphandlingar av CRM för att jämföra olika systemlösningar och IT-leverantörer.

Visa mer
Konsultation och rådgivning

När er verksamhet eftersöker rätt svar är det alltid tryggt att ha en expert vid er sida.

Visa mer
Utbildningar

Vi tillhandahåller flertalet olika utbildningar, bland annat i strategier för insamlings- och medlemshantering.

Visa mer
Förstärkning av verksamheten

Behöver ni tillfällig eller regelbunden förstärkning i er verksamhet?

Visa mer
GDPR

Dataskyddsförordningen (GDPR) ersatte 2018 den tidigare personuppgiftslagen (PuL). I och med detta så ställs nu nya krav på er inom organisationsvärlden.

Visa mer