Taliad CRM

Ett heltäckande CRM system för insamling, medlemskap & samfund.

Upplev total kontroll med Taliad CRM

Taliad CRM är skapat för och tillsammans med många av Sveriges insamlings- och medlemsorganisationer.

Med Taliad CRM får ni en total överblick över den resa era givare och medlemmar gör tillsammans med er, genom heltäckande statistik, en daglig arbetsyta och uppföljningsmöjligheter.

Genom systemets kompletta funktionalitet kommer era givare och medlemmar närmare er organisation. Tröskeln till att skicka korrekt information vid rätt tillfälle sänks, det blir enklare för er att göra segmenteringar av grupper, skapa kampanjer och ta fram statistik. 

I kombination med Taliad CRM digitala webbformulär och integrationsmöjligheter blir det enklare att rekrytera nya månadsgivare och medlemmar samt samla in fler gåvor.

Ett urval av våra kunder

Vi älskar att se våra kunder och deras verksamheter växa. Våra kunder består av insamlings-, medlemsorganisationer och samfund. Tillsammans bidrar vi till att stärka civilsamhället.

Taliad CRM + er organisation = gladare givare och medlemmar


Det börjar med er. Tillsammans med Taliad CRM gör vi det enklare att skapa rätt kampanjer, nå ut till fler potentiella givare och medlemmar och skicka ut korrekt budskap.

Nå ut till fler med det som är viktigast, nämligen ert ändamål. Vi vet att det är tidskrävande att upprätthålla ett register, se till att alla kontakter har rätt uppgifter, hantera gåvor och skapa kampanjer. Med Taliad CRM gör vi det enklare.

Genom träffsäker statistik vet ni vart ert fokus ska ligga. Ni kan snabbt få ut er målgrupp och välja att skicka ett SMS eller skapa en kampanj.


Taliad CRM - insamling & medlemskap

Är ni nyfikna på att se mer av Taliad CRM? 

Vi ger er möjlighet att upptäcka alla fördelar som Taliad CRM har att ge till just er organisation. Boka en personlig demo tillsammans med oss. Vi går då tillsammans med er igenom och visar hur Taliad CRM fungerar, svara på era frågor och ni får en närmare presentation av systemet.

+30st

Kunder

100%

Molnbaserat

24/7

Tillgängligt