Vilka vi är?

Lär känna oss som tillsammans skapar Donor4Life, organisationsvärldens främsta konsultbolag.

Vi är Donor4Life

Nedan kan du läsa mer om oss

Åsa Karlberg

VD/FÖRSÄLJNINGSCHEF

asa.karlberg@d4l.se

Med en bakgrund inom näringsliv och biståndsprojekt i Ryssland och Ukraina, byttes arenan 2009 mot Sverige 
och insamling inspirerad av organisationsvärldens hjärta, engagemang och driv. Har sedan dess samarbetat med insamlings-och medlemsorganisationer i Norden med 
fokus på organisationers behov gällande CRM system 
och systemupphandlingar.

Christoffer Malmvall

VICE VD/KONSULT

christoffer.malmvall@d4l.se

IT-konsult med över 9 års erfarenhet av arbete med 
insamlings- och medlemsorganisationer. 
Kandidatexamen i International Economics vid 
Jönköping International Business School. 

Christoffer Nyström

UTVECKLARE/KONSULT

christoffer.nystrom@d4l.se

Har 7 års erfarenhet av insamling- och medlemsorganisationer. Har i KomMed Cloud CRM jobbat med vidareutveckling och nyutveckling av funktioner i CRM systemet, utveckling av webbformulär och API:er. Har även jobbat med framtagning av specialanpassade rapporter och anpassning av befintliga.

Oskar Karitsos

KONSULT

oskar.karitsos@d4l.se

Konsult som arbetat tillsammans med många insamlings- och medlemsorganisationer sedan 2014, Har bistått med allt från rådgivning till att implementera nya arbetssätt och rutiner inom verksamheten. Stort fokus på automatisering och upprätthållande av registerkvalitét som idag har ett nära samband med GDPR. Har även lång erfarenhet av det molnbaserade systemstödet KomMed Cloud CRM.

Associerade konsulter

Lotta Olofson

ASSOCIERAD KONSULT

Insamlingsexpert som arbetat med insamling i många år, bland annat som insamlingschef för Erikshjälpen och med att på konsultbasis stötta insamlingsorganisationer i Sverige. Stöttar insamlingsorganisationer med insamlingsstrategier, kampanjkommunikation och skapande av kampanjbudskap.

Oskar Peterson

ASSOCIERAD KONSULT

Över 25 års erfarenhet av fundraising och datadriven marknadsföring. Lyckats få fart på intäkter hos både väldigt kända, men också helt okända varumärken, bl a Rädda Barnen, ECPAT, Civil Rights Defenders och Njurfonden. En del av utmaningen har varit att hitta den optimala balansen mellan digitala och övriga kanaler.