Vilka vi är?

Vi arbetar för och med våra kunder för att tillhandahålla den teknik och rådgivning som genererar tillväxt i insamlings- och medlemsorganisationer och som gör att våra kunder kan utföra sitt arbete och nå sina visioner.

Vi är Donor4Life

Nedan kan du läsa mer om oss

Christoffer Malmvall

VD/KONSULT

christoffer.malmvall@d4l.se

IT-konsult med över 10 års erfarenhet av arbete med 
insamlings- och medlemsorganisationer. 
Kandidatexamen i International Economics vid 
Jönköping International Business School. 

Oskar Karitsos

KONSULT

oskar.karitsos@d4l.se

Konsult som arbetat tillsammans med många insamlings- och medlemsorganisationer sedan 2014, Har bistått med allt från rådgivning till att implementera nya arbetssätt och rutiner inom verksamheten. Stort fokus på automatisering och upprätthållande av registerkvalitét som idag har ett nära samband med GDPR. Har även lång erfarenhet av Taliad CRM och KomMed Cloud CRM.

Christoffer Nyström

UTVECKLARE/KONSULT

christoffer.nystrom@d4l.se

Har över 10 års erfarenhet av insamling- och medlemsorganisationer. Har i KomMed Cloud och Taliad jobbat med vidareutveckling och nyutveckling av funktioner i CRM systemet, utveckling av webbformulär och API:er. Har även jobbat med framtagning av specialanpassade rapporter och anpassning av befintliga.

Christian Carlsson

KONSULT

christian.carlsson@d4l.se

IT-konsult och projektledare med flera års erfarenhet av projektledning. Har flera års erfarenhet av att jobba med KomMed CRM och Taliad tillsammans med insamlings- och medlemsorganisationer.

Associerade konsulter

Lotta Olofson

ASSOCIERAD KONSULT

Insamlingsexpert som arbetat med insamling i många år, bland annat som insamlingschef för Erikshjälpen och med att på konsultbasis stötta insamlingsorganisationer i Sverige. Stöttar insamlingsorganisationer med insamlingsstrategier, kampanjkommunikation och skapande av kampanjbudskap.